catering

Wij zijn Bruck en Steven, twee professionele koks die jaren in vooraanstaande keukens hebben gewerkt. De passie voor koken is ontstaan uit een tweejarige samenwerking met top chef Jamie Oliver, die ons enthousiast heeft gemaakt voor eten met een biologische en eerlijke insteek.

In deze periode hebben wij een eigen smaak ontwikkeld wat geresulteerd heeft in de oprichting van Catering van het Land in 2009. Catering van het Land is biologisch en duurzaam en verzorgt dagelijks de catering van meerdere bedrijfsrestaurants en kantines. Daarnaast verzorgen wij de catering op het werk, of op locatie; voor meetings, trainingen, borrels, bruiloften of voor een andere speciale gelegenheid. Wij houden van een uitdaging en denken graag met je mee! Of het nou gaat om veganistisch, vegetarisch, glutenvrij of melkvrij, wij hebben overal een alternatief voor.

Tegenwoordig kunnen wij met recht zeggen dat wij een gespecialiseerde bedrijfs-cateraar zijn met eerlijke en verse producten.

naamloos-2

Bedrijfscateraar

De laatste jaren hebben wij onze bedrijfsfilosofie verandert van een allround cateringbedrijf naar een cateringbedrijf gespecialiseerd in catering voor bedrijven. Wij verzorgen met veel passie en plezier dagelijks de catering voor meerdere bedrijven. Daarnaast werken wij met duurzame en eerlijke producten. En dat is terug te zien op het bord!

Ons team

Onze medewerkers zijn jong en enthousiast en hebben verschillende achtergronden.

Onder andere werken er bij ons een paar mensen van het project Fifteen, van Jamie Oliver. Daarnaast zijn wij een leerwerkbedrijf voor een aantal mensen met een verstandelijke beperking vanuit stichting Cordaan.

Deze medewerkers van stichting Cordaan zijn werkzaam bij enkele van onze bedrijfskantines waar zij helpen met het lunchbuffet. Zij zijn zeer gemotiveerd, enthousiast en hebben erg veel werklust. Wij zijn blij dat wij hen een kans geven om deel te nemen aan de maatschappij, waardoor zij zich gewaardeerd en nuttig voelen.

Deze ploeg wordt aangevuld door kundige en ervaren medewerkers.

ons-team

Duurzaam & eerlijk

Het streven van Catering van het Land is om biologisch en duurzaam verantwoord eten te maken. Wij werken uitsluitend met leveranciers die net als wij rekening houden met het milieu.

duurzaam

Start typing and press Enter to search