Bedrijfscatering met impact

We zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol en kijken in onze bedrijfsvoering verder dan de eigen schakel in de keten. Want alleen samen kunnen we een positieve impact maken!

dish_shiny
Positieve impact 
Positieve impact 

Bewust =

Meer groenten, minder vleesMinder co2 uitstootMeer werkgelegenheid voor mensen met een beperkingGezonde seizoensproducten, direct van het landLokale productenDuurzame leveranciers

Maatschappelijk betrokken

Minder C02

Samen met GiantLeaps krijgen we inzicht in onze ecologische voetafdruk. Via een online tool kwalificeren we de impact van ons voedsel en weten we met welke producten ons menu zo duurzaam mogelijk is.

Social return

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een passende werkplek. Daarom zijn we een leerwerkbedrijf voor Stichting Cordaan en werken we met veel plezier samen met mensen met beperking.

Duurzaam & eerlijk

Ons streven is om biologisch en duurzaam verantwoord eten te maken. Daarom werken we uitsluitend met leveranciers die net als wij rekening houden met het milieu.

Zero waste

Wij vinden het belangrijk om zo min mogelijk afval te produceren. Daarom doneren we ons snijafval aan boeren in de buurt. En werken we samen met Ozarka. Ozarka is een totaaloplossing die wegwerp verpakkingen vervangt door hoogwaardige herbruikbare maaltijdverpakkingen.