De juiste biologische catering voor elke gelegenheid

Catering van het land is biologisch geïnspireerd en biedt een heerlijke catering aan in Nederland. De biologische gerechten die gepresenteerd worden door onze chef-koks komen rechtstreeks van het land. De chef-koks van Catering van het land hebben vaste seizoensgebonden menu’s samengesteld. Heeft u een eigen idee over uw biologische catering dan kunt u dit met ons bespreken.

BBQ

BBQ

Bruiloft

Bruiloft

bruiloft-catering-2

Fingerfood

Fingerfood

hapjes-parade-catering-van-het-land

Borrel/Bites

Borrel/Bites

borrelcatering

Chef aan huis

Chef aan huis

chef-aan-huis-3

Walking dinner

Walking dinner

walking-dinner-catering

Catering van het land heeft ervaringen met bruiloftcatering, bedrijfscatering en  vegetarische catering. De nieuwe trends Walking dineren de hapjesparade worden bereid met lekkere biologische gerechten. De biologische catering is voor alle evenementen geschikt en voorziet u van culinaire hoogtepunten terwijl u geniet van uw gezelschap. In de zomermaanden is de BBQ op  locatie een drukke bezigheid. Catering van het land schotelt u heerlijke BBQ gerechten aan tijdens uw gezellige avond. De BBQ is mogelijk op verschillende locaties.

Benieuwd naar onze ideeën over biologische catering? Kijkt u gerust rond op onze website en stel uw vragen via het contactformulier. Als u geïnteresseerd bent in een biologische catering kunt middels de online offerte button een vrijblijvende offerte aanvragen.

Start typing and press Enter to search