Gratis proeflunch

Zoekt u een bedrijfscateraar die uw lunch dagelijks voorziet van eerlijke en lekkere producten?

Catering van het Land werkt met de lekkerste seizoensgebonden producten wat terug te zien is op het bord. Steeds meer bedrijven willen hun personeel voorzien van goede en eerlijke maaltijden tijdens de werkdag. Niet alleen is dit een goede service naar uw personeel en klanten toe, maar bevordert het ook de werkethiek binnen uw bedrijf. Met een goede maaltijd achter de kiezen werk je nou eenmaal beter!

Onze bedrijfskantines

Catering van het Land verzorgt nu bij een aantal bedrijven dagelijks de bedrijfscatering met succes. Onze opdrachtgevers zijn o.a.:

bedrijfscatering

Onze lunches

Ons concept voor bedrijfscatering bestaat uit een heerlijke lunch voorzien van, onder andere, verse salades, verrukkelijke soepen, een myriade aan snacks, dagelijks vers en ambachtelijk brood en een yoghurtbar. We zien het niet alleen als onze missie om mensen gezonder en verantwoorder te laten eten, maar hierover ook meer bewustzijn te creëren.

Ook verzorgen wij volledig op maat verzorgde bedrijfskantines.

Opgeleid door Jamie Oliver

De passie voor koken is ontstaan uit een tweejarige samenwerking met top chef Jamie Oliver, die ons enthousiast heeft gemaakt voor eten met een biologische en eerlijke insteek. Zie hier een videoboodschap van Jamie Oliver.

Ook waren wij in 2015 samen met Jamie Oliver uitgenodigd bij RTL Late Night:

bedrijfscatering-rtl-late-night-jamie-oliver

Social Return

Dit hier is Mitchell de manager. Hij werkt al sinds het begin van Catering van het Land met ons. Mitchell is werkzaam bij Broodje van het Land, Universal Studios International en Woonzorg Nederland. Wij zijn Mitchell enorm dankbaar voor zijn inzet en de sfeer die hij met zich mee brengt.

stichting cordaan

Sinds de oprichting van ons bedrijf zijn wij bezig met “social return”. Met social return geven wij mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie een kans om werkervaring op te doen. Bedrijven die open staan voor ons Social Return concept kunnen dit aangeven. De krachten worden altijd begeleid door medewerkers van Catering van het Land.

In april 2016 is Catering van het Land genomineerd voor de eervolle Ei van Columbusprijs. Deze prijs wordt uitgereikt door de Stichting Cordaan aan inspirerende bedrijven die zich positief inzitten om mensen met een verstandelijke of psychische beperking aan werk te helpen.

Duurzame producten van het land

Hero-Image-Healthy-Herbs-from-Green-Blender

Wat voor bedrijf u ook heeft uw personeel verdient tijdens het werk de kans om eerlijk en verse producten tijdens het ontbijt, lunch of diner te nuttigen. Dit is niet alleen een uitstekende service naar uw personeel en gasten toe, maar zorgt er ook voor dat uw personeel meer rendement uit zijn werkdag haalt.

Onze prijzen

Een geheel verzorgde bedrijfscatering begint bij ons al vanaf € 6,50 per persoon.

Hier zitten dagelijks verse en nieuwe verse salades, verrukkelijke soepen, gezonde snacks, vers en ambachtelijk brood en yoghurt.

Om het gevarieerd te houden, voegen wij ook regelmatig een verrassing toe of doen wij live cooking op locatie. Dit is uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Start typing and press Enter to search